• 698 562 576

    Av. Vila de Blanes, n° 135, local n° 4
    Lloret de Mar

  • 649 455 542

    Platja d'Aro

Benvinguts a Immobiliarialloret.cat

Es un orgull molt gran per a nosaltres que estigui mirant la nostra web i tingui interès en la nostra empresa.

En venda som l’ immobiliària mes important de Lloret de mar. Només ens dediquem a la venda.

Tenim més de 1.500 propietats en cartera i publicades a la web: apartaments, cases, terrenys, edificis, hotels, etc.

Si vostè és un client comprador, amb nosaltres, li serà molt fàcil trobar la propietat que està buscant o el producte d’inversió més adient a les seves necessitats. Si no el tenim nosaltres no el té ningú! Tenim un equip professional d’assessors immobiliaris que només treballen a la zona de Lloret i que es dediquen exclusivament a la venda. Les millors oportunitats i la propietat que vostè busca la tenim nosaltres. Segur!!!

Si vostè és un client venedor li oferim una empresa seria i excel·lentment qualificada per a vendre la seva propietat, la web més àmplia i visitada de tot Lloret de mar, publicitat en diverses revistes de prestigi i portals immobiliaris tant nacionals com internacionals; també tenim estand propi a fires internacionals del sector immobiliari. Una amplia infraestructura per atraure a tot client interessat en comprar a Lloret de mar.

Oficina ubicada a l’avinguda principal de Lloret de mar, amb fàcil aparcament.

Assessors immobiliaris altament qualificats, amb llarga experiència i que parlen varis idiomes: anglès, francès, rus, italià, eslovè, català i castellà.

Portem més de 15 anys d’experiència a Lloret de Mar, una població amb renom internacional per les magnífiques platges en la qual es pot gaudir tant de la seva zona d’oci nocturn com de les zones de relaxació i contacte amb la natura. A una hora de una de les millors ciutats del món, Barcelona; a 20 minuts de l’aeroport de la Costa Brava i a 2 hores i mitja de les pistes d’esquí d’Andorra i Pirineus. Lloret de mar es un autèntic PARADIS assequible per a tothom.

Confiï en nosaltres, som la immobiliària mes important, la mes qualificada, no li farem perdre el seu temps!! Quedarà molt satisfet de la nostra feina!!


Francesc Xavier Yanútolo Vives
Gerente
Av. Vila de Blanes, n° 135, local n°4 info@immobiliarialloret.cat Tel: 698 562 576
El nostre Lloc Web www.immobiliarialloret.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els seus serveis mitjançant l´anàlisi del hàbits de navegació. Si continua navegant, accepta el seu ús d´acord amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació